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July 22, 1988 

:harlton deSaussure, Jr., Esquire 
160 East Bay Street 
Charleston, South Carolina 29401 

Dear Charlton: 

You have requested advice cf this Off ice as to whether the 
Greenville' County Commission for Technical Education constitutes an 
area commission of a technical education institution under §59-53-
53 of the Code of Laws of South Carolina, 1976, as amended. Based 
upon previous opinions of this Office, the Greenville County Commis­
sion for Technical Education does constitute an area commission 
under §59-53-53. ~ Atty. Gen., (September 6, 1983); see 
also, §59-53-52 of the Code. 

If you need additional information, please contact me. 

JESJR/srcj 
Enclosure 

Rober D. Cook 
Executive Assistant for Opinions 

Yours very truly, 

. Emory s th, Jr. 
Assistant ,Attorney General 


