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Office of the Attorney General

State of South Carolina
June 8, 1976

*1  Mr. R. W. Burnette
Deputy Superintendent
Department of Education
Rutledge Building, Room 1009
1429 Senate Street
Columbia, South Carolina 29201

Dear Sir:
You have asked that we advise you as to whether or not a school district may count, for state aid purposes, pupils who
are either less than six or more than twenty-one years of age whom a local board of trustees allows, pursuant to Section
21-752(3) of the South Carolina Code of Laws, to attend a public school within its district.

In our opinion, such pupils are to be counted for state aid purposes where a statute authorizing the payment of state
aid does not, itself, contain age restrictions. Cf., S. C. Code Annot., § 21-295.10 (Cum. Supp.); cf. also, 1974 Op. Atty.
Gen. Opinion No. 3902 at 337. For example, Section 21-272, as amended, prescribes that an annual per pupil grant be
made by the Department of Education to local school districts that is to be based upon pupil enrollment; however, it
has no age limitations.
 Best wishes,

C. Tolbert Goolsby, Jr.
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