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State of South Carolina
May 2, 1975

*]1 William E. Lamb, Jr., Esq.
Lamb & Trammell
Attorneys at Law
P. O. Box 1149
Shelby, North Carolina 28150

Dear Mr. Lamb:

Your letter of April 23, 1975, has been referred to me for action. You have asked whether or not a sole practitioner
licensed to practice medicine in South Carolina but residing in North Carolina can form a professional association under
the Professional Association's Act, South Carolina Code Section 56-1601, et seq. You have further asked whether or not
you can prepare the necessary legal documents.

The only requirement under Code Section 56-1603, in order to set up a professional association, is that the persons in
such association be duly licensed to practice medicine in the State of South Carolina. You have indicated that your client
meets such requirements; if he follows the procedures outlined in the South Carolina Professional Association Act, he
would be able to qualify under the Act.

Concerning your question as to whether or not you may prepare the necessary documents, it of course would depend
upon whether you are practicing law in the State of South Carolina. If all of the documents and legal work is done in
the State of North Carolina, I see nothing wrong in your preparing the necessary documents.

Sincerely,

A. Camden Lewis
Assistant Attorney General
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